Alege rochia perfecta pentru banchet!

0 Comments
             Hei hei! Banchetul se apropie cu pași repezi. Mai este puțin și cele care se află în această situație - ca și mine de altfel, vor trece într-o nouă etapă a vieții lor. Fie că este banchetul din clasa a 8-a sau cel din clasa a 12-a, trebuie să fiți conștiente că este o ocazie unică în viața noastră, deci nu trebuie ratată! Sincer vă spun, nu înțeleg persoanele care nu doresc să meargă la banchet, găsind fel de fel de scuze. Și la mine în clasă este această situație și îmi pare tare rău pentru ele, deoarece mai târziu vor regreta această alegere. 

             Deoarece este un eveniment unic în viața fiecărei persoane, trebuie să avem grijă atunci când alegem rochia pe care o veți purta. În primul rând, trebuie să aveți în vedere mărimea acesteia. Dacă este prea mică, îți va scoate în evidență colăceii, iar dacă e prea mare, va arăta nenatural. De asemenea, nu trebuie să fie o rochie prea scurtă; până la urmă trebuie să aveți respect față de voi și de profesorii voștri și nu trebuie să vă îmbrăcați sumar, provocator sau mai știu eu cum. 

             Mai apoi trebuie să ai în vedere stilul rochiei, iar rochia trebuie să se potrivească gustului tău vestimentar. Nu încerca un stil cu totul diferit pentru acest eveniment pentru că este posibil să nu te simți în largul tău.

              Nu trebuie să uiți nici de detalii când alegi rochia perfectă! Părul, machiajul, unghiile, pantofii, bijuteriile - toate contribuie la crearea unui aspect unitar, armonios, care te va pune în valoare. 

Pe Trendylook am găsit două modele de rochii foarte frumoase și vreau să vi le arăt și vouă!


Voi cum vă alegeți rochia pentru banchet?You may also like