Soluția perfectă pentru magazinul tău online!

0 Comments
               Hei hei! Astăzi m-am gândit să abordez un subiect din sfera non-beauty, și anume despre un program de facturare. M-am gândit că acest articol va fi de un real ajutor pentru cei care dețin un magazin online, indiferent de tipul produselor pe care le comercializează. ( Ei bine, până la urmă aș putea include și acest articol în sfera beauty, dar indirect, pentru că și deținătorii magazinelor online care vând produse de machiaj, de îngrijire, etc se pot folosi de informațiile din această postare. ) 

               Cred că nu mai e nevoie să vă spun ce este o factură. Poate aș putea doar să vă spun că o factură trebuie să conțină lista cu produsele sau serviciile prestate clientului de către furnizor. Factura mai poate conține datele de identificare fiscală a clientului, dar și ale furnizorului, prețul, cantitatea fiecărui produs vândut, etc. Genius Facturare vine în ajutorul întreprinzătorilor, oferindu-le un program simplu, dar eficient. Acesta conține toate facilitățile esențiale de care aveți nevoie, nefiind necesar să fiți contabil. Ceea ce mi se pare super avantajos este faptul că puteți descărca programul gratuit pentru 30 de zile, pentru a putea vedea dacă este ceea ce aveți nevoie sau nu. După această perioadă, în cazul în care doriți să mai folosiți acest program, va fi nevoie să plătiți o taxă. Și de această dată avem un avantaj pentru că taxa se plătește o singură dată, iar apoi programul este valabil pe o perioadă nelimitată. 

               Programul vă oferă următoarele beneficii și opțiuni : 30 zile gratuit, emitere facturi, personalizare factură cu logo-ul propriu, emitere facturi proforme, emitere avize, emitere chitanțe, emitere chitanțe manuale, chitanțe generate automat pe baza facturii, facturi generate automat din factura proformă, facturi generate automat pe baza avizului, facturi în alte monezi, posibilitatea modificării unui document greșit, posibilitatea anulării unui document greșit, preluare automată curs BNR, rapoarte venituri, rapoarte clienți, rapoarte încasări, situație partener detaliată, rapoarte facturi anulate, nomenclator clienți sau produse, opțiune introducere prețuri cu sau fără TVA, opțiune export document în PDF sau Word, opțiune de preluare a datelor clienților sau partenerilor, direct de pe internet după cod fiscal, suport case de marcat DATECS.

Ce părere aveți? Este ceea ce aveți nevoie? Dacă da, intrați aici pentru a downloada acest program de facturare.


You may also like