Anvelope de la Anvelopex

0 Comments
           Hei hei! Pentru că se află printre voi și șoferițe - sau chiar șoferi, cine știe, m-am gândit să vă vorbesc astăzi despre mașini. Sinceră să fiu, când eram foooarte mică știam toate siglele mașinilor și le identificam cu ușurință, iar de prin școala generală am început să aflu mult mai multe despre mașini, mai ales din punct de vedere mecanic, pentru că tatăl meu mereu mă ruga să căutăm pe diverse site-uri mașini, iar cum eu sunt o fire curioasă, mereu întrebam despre tot ce mi se părea mie că ar putea fi interesant și mi-ar folosi cumva pe viitor. 

           Anvelopex este un magazin online destinat șoferilor și deținătorilor de mașini. Pe acest site găsiți anvelope de vară, de iarnă, all season, de tracțiune sau direcție. Mărcile disponibile sunt : Barum, BF Goodrich, Bridgestone, Continental, Debica, Dunlop, Firestone, Fulda, General, Goodyear, Hankook, Kleber, Kumho, Michelin, Pirelli, Sava, Tigar, Uniroyal, Yokohama. De asemea, acestea sunt sortate și în funcție de marca mașinii pe care o dețineti. Astfel, veți găsi anvelope recomandate pentru mărci precum Alfa Romeo, BMW, Bugatti, Cadillac, Chrysler, Corvette, Ferrari, Infiniti, Acura, Aston Martin, Bentley, Dacia, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Isuzu, Iveco, Jeep, Kia, Jaguar, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Toyota, Volvo etc. Pe acest site puteți beneficia de transport gratuit dacă comandați minim 4 anvelope. Prețul anvelopelor include TVA și taxă pe ecovaloare. De asemenea, anvelopele sunt noi și beneficiază de garanție de doi ani. Sună bine?Ca modalități de plată, puteți opta pentru : plata ramburs în numerar, transfer bancar, card Visa sau MasterCard. Totuși, de la plata prin Visa sau Mastercard sunt exceptate anvelopele aflate la promoție. 

Dacă sunteți din Sibiu, puteți ridica comanda de la sediul firmei.

Persoanele fizice pot returna produsele în termen de 30 de zile de la comandă. Costul de returnare a produselor va fi suportat de client. Pentru acest lucru va trebui să îi contactați personal pentru a vă trimite formularul de retur. Pentru această procedură vă vor fi necesare copia după factura de achiziție, copia după certificatul de înmatriculare a mașinii, deviz de montare a piesei într-un service autorizat RAR, copie autorizație RAR a service-ului unde s-a făcut montajul și numărul de km la montarea și demontarea anvelopei.

Ați comandat până acum de aici? Dacă nu, ați vrea să o faceți?

PS : Vă recomand acest articol.


You may also like