Ai vazut Exquisite Dantelle Collection ?

0 Comments
                Hei hei! Cu siguranță ați văzut articolul anterior în care vă vorbeam despre produsele disponibile pe Borealy ( dacă nu, dați click pe link-ul anterior pentru a vedea despre ce este vorba ) . Recent a apărut o nouă colecție pe acest site, numită Exquisite Dantelle Collection, care include bijuterii atât de frumoase și suave, încât îți fură ochii! Eu deja am văzut noile produse și primul cuvânt care mi-a venit în minte a fost feminitate. Consider că sunt foarte deosebite, de aceea sunt potrivite pentru a fi oferite în dar unei persoane speciale, așa că eu îi sfătuiesc pe domnii care se află în căutarea unei „atenții” pentru persoana iubită să citească în continuare. Cine știe, poate veți găsi ceea ce ați căutat până acum!

                Ca o primă idee, puteți alege doar o piesă. Poate că prietenei/mamei/iubitei tale îi place să poarte doar o anumită bijuterie. În noua colecție găsești fie brățări, fie coliere delicate.Dacă doriți să oferiți ceva mai consistent, sau poate că persoanei dragi îi plac foarte mult bijuteriile, puteți oferi în dar unul dintre seturile disponibile.
O parte dintre piesele componente ale acestei colecții sunt disponibile în mai multe nuanțe, deci aveți de unde alege cadoul ideal, în funcție de gusturile persoanei dragi. Vă reamintesc că ambalarea și transportul sunt gratuite!

Ce părere aveți despre noua colecție? Nu-i așa că este cu adevărat magnifică?


You may also like