Rochii de seara TrendyLook

0 Comments
            Cu siguranță orice femeie adoră să facă cumpărături, iar câteva dintre articolele favorite sunt gențile, pantofii și rochiile. Rochiile ies în evidență prin culoare, textură, model. Fiecare femeie își poate găsi rochia perfectă! În garderoba fiecăreia trebuie să avem așa-numita „little black dress” , însă pentru alte modele, trebuie să avem în vedere atât caracteristicile corpului nostru, cât și gusturile personale. Pe site-ul TrendyLook găsiți o mulțime de modele de rochii. În continuare doresc să vă vorbesc despre cum să vă alegeți rochia perfectă!

            Dacă ai un corp în formă de măr, chiar dacă ești slăbuță, tinzi să ai greutate în zona taliei, ceea ce o face să nu fie bine definită. Cu siguranță ai alte părți ale trupului pe care să le pui în valoare, ca de exemplu picioarele sau bustul, așa că trebuie să alegi rochia în așa fel încât să evidențiezi acele zone, fără însă a atrage atenția sau a adăuga volum asupra taliei. De aceea, îți sunt recomandate rochii cu decolteu adâncit sau rochii maxi. Evită rochiile fără bretele, drepte. Nu purta curele sau alte accesorii în zona taliei și ai grijă cu materialele care se mulează.
Dacă ai un corp în formă de pară, ai zona șoldurilor și a posteriorului mai proeminentă. Trebuie să adăugați un plus de structură în zona taliei. Poți echilibra partea de sus cu accesorii, culori puternice sau gulere. În privința rochiilor, caută-le pe acelea care îți oferă volum în partea de sus și îți ascund puțin șoldurile. O rochie în formă de A îți va veni de minune, mai ales dacă are un decolteu adânc! Evită rochiile din materiale groase sau pe cele strâmte, mulate ori pe acelea care măresc volumul posteriorului. 

Dacă ai corp în formă de căpșună, trebuie să eviți epoleții, umerii bufanți, cămășile cu umerașe, care adaugă volum în partea de sus. De asemenea, trebuie să eviți și rochiile fără umeri, mulate pe corp. Rochia ideală trebuie să fie mai largă în partea de jos.

Corpul în formă de clepsidră este considerat ideal, ușor de îmbrăcat. Trebuie totuși să eviți hainele largi, iar dacă ai bustul mare și îți dorești o rochie maxi, este recomandat să îți pui o curea în talie. Nu trebuie să te ferești de decolteul în V și rochiile fără umeri. 


Vouă ce rochii vi se potrivesc? Vă plac propunerile de mai sus?


You may also like