Oferte Web Hosting

0 Comments
          Odată cu deschiderea unui blog/site, fiecare blogger ar trebui să ia în calcul obținerea unui domeniu propriu, indiferent de nișa acestuia deoarece conferă acelui site mai multă credibilitate, mai mult profesionalism. Dar nu doar domeniul este suficient pentru a avea site-ul funcțional. Un lucru important este și găzduirea web, sau hosting-ul. Pentru cei care nu știu, găzduirea web face ca site-ul respectiv să fie accesibil tuturor utilizatorilor de internet.
          Deși am blogul de peste doi ani, încă nu am trecut pe domeniu propriu, însă intenționez să o fac. Tot căutând pe internet, am dat peste pachetele de hosting web de la Gazduire.ro. Aceștia ne oferă 6 pachete diferite și consider că fiecare își va putea găsi unul potrivit nevoilor sale!

             Pachetul G1 oferă spațiu HDD de 1 GB, traficul lunar fiind limitat. Solicitantul va primi 10 subdomenii și 10 adrese de e-mail. Se oferă 1 bază SQL, 1 domeniu parcat și 1 domeniu găzduit. Dacă doriți antivirus/antispam, se va percepe o taxă suplimentară de 0,99 €. Se va face back-up săptămânal, iar setup-ul este gratuit. Vi se mai oferă în plus cPanel. Acest pachet nu beneficiază de IP dedicat și protecție a site-ului. Tariful lunar este de 1,99 €. Dacă optați pentru un abonament pe 12 luni, veți primi antivirus/antispam gratuit.
             Pachetul G3 oferă spațiu HDD de 3 GB, traficul lunar fiind limitat. Solicitantul va primi 20 subdomenii și 20 adrese de e-mail. Se oferă 3 baze SQL, 3 domenii parcate și 3 domenii găzduite. Dacă doriți antivirus/antispam, se va percepe o taxă suplimentară de 0,49 €. Se va face back-up săptămânal, iar setup-ul este gratuit. Vi se mai oferă în plus cPanel. Dacă doriți IP dedicat, se va percepe o taxă suplimentară de 0,99 €, iar dacă doriți și protecție, se va percepe o taxă de 1,99 €. Tariful lunar este de 3,99 €. Dacă optați pentru un abonament pe 6 luni, veți primi antivirus/antispam gratuit, iar dacă optați pentru un abonament de 12 luni, veți primi o lună gratuită.
              Pachetul G5 oferă spațiu HDD de 5 GB, traficul lunar fiind limitat. Solicitantul va primi subdomenii  nelimitate și 30 adrese de e-mail. Se oferă 5 baze SQL, 5 domenii parcate și 5 domenii găzduite. Dacă doriți antivirus/antispam, se va percepe o taxă suplimentară de 0,49 €. Se va face back-up săptămânal, iar setup-ul este gratuit. Vi se mai oferă în plus cPanel. Dacă doriți IP dedicat, se va percepe o taxă suplimentară de 0,99 €, iar dacă doriți și protecție, se va percepe o taxă de 0,99 €. Tariful lunar este de 5,99 €. Dacă optați pentru un abonament pe 3 luni, veți primi antivirus/antispam gratuit. Dacă optați pentru un abonament de 6 luni, veți primi o lună gratuită, iar dacă optați pentru un abonament de 12 luni, veți primi 2 luni gratuite.
               Mai sunt disponibile pachetele G10, G20 și G30, însă despre acestea puteți afla mai multe pe site-ul lor. 

          Am mai găsit câteva oferte aici și aici, însă mi se par mai avantajoase cele de mai sus!

Pe bloggerii care au citit acest articol aș vrea să îi întreb cât de important consideră acest aspect. 
Sper că v-am ajutat cu acest articol! 


You may also like