Carucioare copii de la Bekid

0 Comments
                 Cui nu-i plac copiii? Sunt atât de scumpi și emană atâta fericire, mai ales dacă sunt toți numai un zâmbet! Recent am aflat că o cunoștință așteaptă un bebe, așa că m-am gândit să caut un cadou pentru ei. Mi-ar plăcea să le ofer jucării sau un cărucior pentru copii, iar pe acest site am găsit o mulțime de produse destinate copilașilor.

                  Site-ul este dezvoltat de câțiva părinți care au trecut și ei prin aceste etape și înțeleg nevoia clientului de a găsi ușor și rapid produsul ideal, iar raportul calitate-preț să fie avantajos. Aceștia livrează comenzi în toată țara, prin metoda preferată de dumneavoastră. Ca modalități de plată, sunt disponibile plata în numerar, la livrare, plata online cu cardul sau prin ordin de plată. 
                  Ceea ce îmi place la Bekid este diversitatea produselor oferite! Spre exemplu, la categoria cărucioare găsim următoarele:

* accesorii pentru cărucioare copii 


* cărucioare 2 in 1


* cărucioare 3 in 1

* cărucioare cu 3 roți


* cărucioare gemeni


* cărucioare multifuncționale

După cum bine observați, este destul de greu de ales dintre toate aceste modele. Fiecare cărucior are anumite caracteristici și este bine să le aveți în vedere. Trebuie să fiți conștienți de ce are nevoie copilul dumneavoastră atât în primele luni de viață, dar și când va mai crește și veți fi nevoiți să îl luați în parc, în mașină, etc. 

Pentru a vă fi mai ușor, puteți începe și cu bugetul disponibil. Puteți găsi ce aveți nevoie și la un preț mare, dar și la un preț mai mic. Apoi trebuie să aveți în vedere gradul de confort atât la folosirea în interior, cât și în aer liber. 

Următorul pas ar fi legat de alegerea căruciorului în funcție de roți. Dacă îl veți folosi pe suprafețe netede, precum în mall-uri sau străzi pietonale, vă este potrivit unul cu roți mici. Dacă vă plac mai degrabă plimbările în natură, pe suprafețe denivelate, trebuie să vă orientați către unul cu jante mai mari, eventual și cu suspensii.

Nu în ultimul rând, trebuie să acordați o mare atenție nivelului de siguranță pe care îl oferă produsul pe care urmează să îl cumpărați. Bebelușul trebuie să fie adăpostit pentru că o ieșire în aer liber mai poate însemna și expunerea la praf, soare, ploaie, vânt.

Opțional, vă puteți orienta și dacă acel cărucior este multifuncțional, dacă vine la pachet și cu alte accesorii. Sau dacă aveți gemeni, vă trebuie unul destinat acestui lucru.

Alte produse disponibile pe acest site sunt : jucării, balansoare, căsuțe, tobogane, spații de joacă, biciclete, mașinuțe electrice, premergătoare, triciclete, accesorii pătuțuri, mobilier pentru camera copiilor, saltele, scaune masă pentru copii, pătuțuri, cântare pentru bebeluși, interfoane bebeluși, umidificatoare, sterilizatoare, etc.

Dacă se află pe aici mămici, voi ce aveți în vedere când alegeți căruciorul? 
Spre final, vreau să vă recomand acest articol.


You may also like