Review : Paleta cu 185 de culori

0 Comments
           Hei hei! Astăzi vă prezint o paletă multifuncțională pe care am primit-o din partea Depozitului de Farduri în urmă cu ceva timp. Am folosit-o îndelung, iar acum a sosit timpul să vă împărtășesc părerea mea despre aceasta!
Este o paletă cu o mare varietate de culori. Nuanțele au diferite texturi : mate, sidefate, satinate, iar despre intensitate pot spune că diferă de la textură la textură : cele sidefate sunt mai intense, dar și unele mate fac treabă bună. Unele sunt un pic mai prăfoase, dar altele nu. În orice caz, aplicate peste bază și primer, se ajunge la un rezultat bun. Pentru un rezultat mai mulțumitor, vă recomand să aplicați nuanțele prin presare. Pastiluțele cu farduri sunt mult mai mici decât în cazul celei cu 120 de culori.
Cel mai mult la această paletă îmi plac nuanțele de blush/pudră. Este ultima și conține atât nuanțe satinate sau mate de blush, cât și iluminator mat și câteva nuanțe excelente pentru contur. Pastiluțele acestea sunt mult mai mari și se consumă destul de greu. 
Chiar dacă și aceasta a suferit pe drum, nu e mare problemă pentru că doar câteva nuanțe s-au crăpat, dar acum le-am reparat. Cele cu blush nu au suferit niciun accident! 
O găsiți pe Depozitul cu Farduri.
Deocamdată nu mai este în stoc, dar acesta va fi reactualizat în cel mai scurt timp. 
Paleta este recomandată atât pentru uz personal, cât și pentru cel profesional.

Ca un mic anunț, toate produsele de machiaj vor fi mutate pe Depozitul de Frumusețe, pe care găsiți momentan doar produse pentru unghii, materiale pentru unghii cu gel/acryl și ustensile necesare.

Voi ați folosit această paletă? Ce părere aveți despre ea?

PS : Nu uitați de concurs!
You may also like