Reduceri substanțiale în mediul online

0 Comments
           Vă spun un secret : de când sunt reprezentant Avon ( de 5 ani ) , mereu la început de an sunt oferte avantajoase, în orice domeniu! Fiind perioada de după sărbători, puteți profita și să găsiți multe articole la prețuri mai mult decât acceptabile. Cea mai avantajoasă piață este cea online, deoarece aici sunt cele mai multe oferte. Nu sunteți convinse de acest lucru? Dacă citiți mai departe, veți afla ultimele oferte! 

           FxFashion oferă transport gratuit la comenzi de peste 300 lei. În plus, veți găsi aici câteva noutăți, iar până pe data de 28 februarie puteți beneficia de o reducere de 8% dacă folosiți codul fxfashion8 !           Pe Ecco-shoes sunt reduceri de până la 50% până pe data de 31 ianuarie.
            Pe YvesRocher primiți reducere de 35% pentru un produs la alegere. Pentru o comandă de minim 39 RON veți primi un cadou la alegere din cele 3 propuse, iar pentru o comandă de peste 99 RON, primiți transportul gratuit și un set de 4 cutii ultra-practice. Nu în ultimul rând, pentru o comandă de minim 89 RON primiți un produs surpriză la prețul de 35 RON. 

             Comenzile de pe AmaFashion care conțin și produse aflate în lichidare de stoc vor primi un voucher de 20 lei. La comenzi peste 249 lei, transportul este gratuit. 
You may also like