Piata de advertoriale din Romania

0 Comments
              Data trecută v-am vorbit despre afiliere, dar astăzi vă voi vorbi despre altă metodă de câștig din mediul online. Haideți să o luăm cu începutul! Pentru cei care nu știu, un advertorial este un articol care îmbină un scop publicitar cu stilul jurnalistic. Mai pe înțelesul tuturor, este un articol plătit publicat pe blog prin care recomanzi o pagină, un produs, un serviciu, etc. De cele mai multe ori, acest articol este scris de blogger, dar sunt și cazuri în care cel care te va plăti să îți dea articolul gata făcut, însă asta nu e de dorit din mai multe motive!
               Există mai multe posibilități pentru a reuși să scrii astfel de articole, însă o bună metodă este prin platforme. O platformă foarte bună este Advertoriale.eu, pe care am descoperit-o recent. Este o platformă ideală pentru mai multe tipuri de bloguri. Pe această platformă sunt acceptate blogurile :

  • care au cel puțin Pagerank 1
  • care au cel puțin 1 an vechime
                Pe acest site sunt listate mai multe oportunități, iar fiecare are prețul dat. Aveți, așadar, posibilitatea de a decide la ce oportunitate veți aplica sau nu; nimeni nu vă obligă să scrieți despre anumite site-uri care poate nu vi se potrivesc. Consider acest lucru un mare plus! Înainte de a aplica la o anumită campanie, aveți posibilitatea de a vedea descrierea sarcinii, numărul de cuvinte minime, dar și data limită de trimitere a postului. Nu vă obligă nimeni să postați imediat ce ați aplicat, trebuie doar să vă încadrați în termenul limită.

                Un alt lucru important de precizat este că platforma reunește peste 250 de bloggeri activi și cu experiență. Blogurile înscrise sunt atent selecționate, fiind refuzate blogurile care au peste 4 advertoriale din 10 postări, de exemplu. 

                Plata se face prin Paypal bilunar și nu am avut nicio problemă până acum! Mi s-au virat toți bănuții în cont imediat ce a sosit termenul de plată. De fiecare dată sunt înștiințată pe mail de acest lucru. Mai jos aveți o dovadă a plății : 


Prin urmare, vă recomand această platformă! Eu sunt mulțumită. You may also like