Lista de magazine noi inscrise - Black Friday

0 Comments
            Așa cum v-am spun aici și aici, este perioada în care va avea loc Black Friday, ziua în care mai multe magazine, atât online, cât și fizice, vor avea reduceri semnificative la produsele disponibile. V-am promis că voi reveni cu noi informații despre ofertele de care puteți beneficia, iar astăzi am pregătit o selecție a unor magazine online care vor avea oferte atractive cu ocazia „Zilei Negre” .

             Ca să vă reamintesc, anul acesta, Black Friday este pe data de 29 noiembrie, iar ceea ce e bine de știut este că reducerile masive vor fi cu precădere la electronice și accesoriile acestora. Dar asta nu înseamnă că și celelate produse nu vor beneficia de reducere, precum accesoriile auto, jucăriile, articole pentru femei, bijuterii sau cadouri. 
              
              La origine, sărbătoarea a apărut în America. Ziua această de cumpărături urmează imediat după Ziua Recunoștinței, deschizând sezonul de cumpărături de Crăciun. Vinerea Neagră este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite. 

              Tiparo.ro este un magazin online pe care veți găsi cadouri personalizate, albume foto, stickere, tablouri și nu numai. Magazinul este participant la Gala Premiilor Ecommerce. În această zi, veți beneficia de o ofertă de tipul 1+1 gratis, ceea ce înseamnă că se va livra dublu cantitatea comandată. Astfel, oferta este valabilă pentru produsele identice din site. Un obiect care mi-a atras atenția este :


              MotorVip.ro este unul dintre cei mai mari furnizori de accesorii auto. Aici veți beneficia de până la 50% reducere la accesoriile tuning și piese auto. 

              Melarox.rojucător online important pe piața de produse electronice, electrocasnice, IT, incorporabile și HoReCa anunță reduceri de până la 60 % la gama de produse de pe site. 

              TrendyLook.ro este cel mai surprinzător brand în domeniul fashion din 2013. Veți găsi aici reduceri de până la 50% la articole precum : lenjerie intimă, rochii de seară, costume de baie, corsete și altele. O rochie care mi-a atras atenția este :                Ciserom.ro este un site cu tradiție de șosete, care a câștigat anul trecut titlul de „Cel mai promițător brand românesc” . Cei de la Ciserom pregătesc reduceri de 50% la șosete și ciorapi.   

               Saxara.ro este un magazin dedicat femeilor, cu haine, accesorii și cosmetice. Brandul este participant la Gala Premiilor Ecommerce. Pe acest site veți găsi reduceri între 30 și 70% la majoritatea produselor. 

                Beelegant.ro este un site online relativ nou pe piața vânzărilor de bijuterii. Vor fi reduceri de până la 50% la bijuteriile din argint.   

Așadar, acestea ar fi noile site-uri cu oferte tentante cu ocazia Black Friday. 
Cu siguranță veți găsi produse pe bunul plac la super oferte! You may also like