Bani din blog? Află cum!

0 Comments
             Odată cu deschiderea unui blog și construirea unui renume în mediul online, o parte dintre bloggeri se gândesc la posibilitatea de a câștiga bani din blogging, iar fiecare administrează aceste câștiguri după bunul plac : ba își iau domeniu+host, ba investesc în reclamă, sau orice altceva. Astăzi vreau să vă vorbesc despre posibilitatea de a face bani din blogging, însă înainte de a trece mai departe, vreau să subliniez faptul că e important să aveți un blog consistent, cu articole atractive. Dacă vă faceți un blog doar de dragul de a face bani din el, nu o să iasă prea bine.
              Când mi-am deschis acest blog, acum 2 ani și jumătate ( fuck, ce repede a trecut timpul ) , habar aveam de așa ceva, pe bună dreptate! Pe parcurs am aflat de toate acestea. Pentru că probabil mai sunt și alte persoane care doresc să afle mai multe despre acest aspect, m-am gândit să vă dau mai multe detalii. De asemenea, e un lucru bun de știut și pentru magazinele online; de ce, veți afla citind acest articol! :)


               Pentru început, trebuie să știți că 2parale este un site de marketing afiliat; este chiar primul și cel mai mare site de acest gen. Ca să înțelegeți mai bine, este o platformă dedicată atât bloggerilor, cât și advertiserilor (deținătorilor de magazine online) care va aduce câștiguri de ambele părți. Cum ? Foarte simplu! Advertiserii se pot înscrie pe acest site, iar în urma acestui lucru site-ul lor va fi listat printre celelalte, după categorie. Aceștia vor pune la dispoziția afiliaților ( bloggerilor ) un set de unelte pentru fiecare campanie în parte ( adică fiecare site înscris la care vă puteți afilia pentru a genera comisioane ) cu care bloggerul va promova ofertele acelora. Prin intermediul acestor unelte, afiliații pot redirecționa potențialii clienți pe site-urile în cauză, iar dacă un vizitator care a dat click pe uneltele tale plasează o comandă care se va finaliza cu succes, ție îți va reveni un anumit comision din acea comandă!  Nu se înregistrează comisioane pe click-uri! Cum am spus mai sus, e o modalitate win-win : atât bloggerul câștigă, cât și advertiserul; se merge la sigur!

               Cine poate deveni afiliat ? 

  • oricine are un blog consistent, indiferent dacă e pe platformă gratuită sau pe domeniu propriu
  • orice persoană fizică sau juridică
               Cine poate deveni advertiser ?
  • se acceptă persoanele juridice române înregistrate de minim 6 luni
  • site-ul în cauză nu trebuie să comercializeze produse ilegale 
               Informații suplimentare :
  • Suma minimă pe care o poate retrage un afiliat este de 100 RON. 
  • Pentru încasarea banilor, trebuie să efectuați o cerere de plată până pe data de 15 a fiecărei luni, dacă aveți suma minimă de retragere. Cererea de plată se face foarte simplu, din platforma acestuia.
  • Sumele încasate rămân în cont până când veți face o cerere de plată. Dacă sunt ținuți pe hold, acestea nu sunt purtătoare de dobânzi, deci nu veți plăti ceva ulterior. 
  • Folosirea acestei platforme de către afiliat este gratuită. Pentru advertiseri trebuie să luați legătura cu deținătorii site-ului pentru un pachet potrivit.
  • Este o modalitate foarte bună și simplă de a încasa bani. Garantat la fiecare comandă încheiată cu succes veți primi un comision. 
  • Puteți aplica la câte campanii doriți, însă e bine să aveți în vedere nișa de care aparțineți. Adică eu, spre exemplu, nu voi promova agențiile de asigurări sau ceva legat de sport, eu fiind bloggeriță de beauty !!
Ți-am trezit interesul?
Ce mai aștepți? Înscrie-te ca afiliat aici sau ca advertiser aici.

 


You may also like