Review : Gene false CupioLash Forget-me-not

0 Comments
            Hei hei! Vă mai amintiți de acest outfit? La acel outfit am asortat și un machiaj colorat cu gene, iar astăzi a sosit vremea să vă vorbesc puțin atât despre machiaj, cât și despre gene, în mod special! Genele le am de pe site-ul Cupio.„ Genele false CupioLash Natural sunt gene false profesionale tip banda confectionate 100% din par natural sterilizat. Datorita calitatii superioare, genele false CupioLash Natural, sunt foarte usor de aplicat si pot fi reaplicate de nenumarate ori.

Genele false CupioLash Natural sunt foarte usoare, nu se simt cand sunt purtate si sunt depozitate intr-o cutiuta perfecta pentru pastrarea sigura si igienica a genelor pentru utilizari ulterioare.

CupioLash Natural sunt ideale atat pentru un machiaj natural, cat si pentru un machiaj de seara. Datorita aspectului natural si calitatii superioare, genele false CupioLash Naturals sunt folosite de make up artisti. ”Și de această dată am fost plăcut surprinsă de calitatea genelor! Genele sunt din păr natural și sunt foarte calitative. Se aplică foarte ușor, banda este maleabilă - lucru foarte important dacă vrem să se lipească genele în colțuri, și arată foarte natural. Modelul deținut de mine are genele lungi, dar nu foarte dese. 
Banda este transparentă, ceea ce conferă un plus de naturalețe. 
Se pot refolosi dacă le depozitați și curățați cu atenție.


Pentru aplicarea lor am folosit adezivul negru, tot de la Cupio, dar îl puteți folosi și pe cel alb.

Mai jos aveți poze cu genele aplicate și machiajul purtat atunci : 
 Dimensiuni : 10 mm interior, mijloc & exterior 13 mm
Preț : 17 lei

Eu vi le recomand! Sunt și accesibile, și calitative!
Voi ați folosit genele false de la ei?


You may also like